Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Főoldal

KINEZIOLÓGIA Tanfolyam (Tantermi képzés)

 

A kineziológia a hagyományos távol-keleti gyógyászatra épülő gyógyítási és egészségfejlesztő rendszer, mely izomtesztek, speciális anamnézis felvétele, valamint speciális egyensúlyi és koordinációs technika segítségével oldja az ember távol-keleti megközelítés szerinti energiarendszerében levő blokádokat, kiegyensúlyozatlanságokat.

A kineziológia az emberi képességek, készségek fejlesztésével, egészségmegőrzéssel foglalkozik azáltal, hogy a múltban és a jelenben elszenvedett stresszek, traumák negatív nyomait semlegesíti. A kineziológia az orvostudomány, a pszichológia és a pedagógia határterületén lévő készségfejlesztő, kiegészítő gyógyító rendszer.

Touch For Health (TFH)

A Touch For Healt (Gyógyító érintés) rendszerét Dr. Jhon F.Thie dolgozta ki. Ez az első olyan kineziológiai rendszer, melyet nem orvosok számára alkottak, valamint ez az a módszer, melyből minden további kineziológiai ág kifejlődött.
Dr. Thie 48 izmon keresztül, különböző szerveket, meridiánokat, érzelmeket, hangokat, színeket ötvözött egy egységes rendszerré. Kiegyensúlyozó technikái magában foglalják a kiropraktika, kineziológia, hagyományos kínai orvoslás és táplálkozástudomány azon elemeit, melyek mindenki számára könnyen érthetővé és használhatóvá válhatnak.


Jelentkezés feltétele: egészségügyi és természetgyógyászati alapmodul végzettség

Tanfolyam időpontok:

2019 / Nyár2019 / Tél
2019. június 15-16.2019. november 16-17.
Jelentkezés Feltétele: Nincs
2. SZINT (2 nap)
2019. aug. 31-szept. 1.2020. január 25-26.
Jelentkezés Feltétele: Kineziológia TFH 1. szint
3. SZINT (2 nap)
2019. szeptember 28-29.2020. március 21-22.
Jelentkezés Feltétele: Kineziológia TFH 1-2. szint
4. SZINT (2 nap)
2019. nov. 30-dec. 1.
2020. május 09-10.
Jelentkezés Feltétele: Kineziológia TFH 1-2-3. szint

Helyszín: 1065 Budapest, Nagymező u. 19.

Tandíj szintenként: 38.500Ft + tankönyv

A Kineziológia 1. szint részt vesz szakmai modul kedvezményünkben: "Értékeljük a hűséget!" kedvezménnyel akár -35% Bővebb információ >>

A minőségi gyakorlás és tudáselmélyítés érdekében a tanfolyami létszám max. 12 fő.

Fizetési mód: A tanfolyamra jelentkezés a tanfolyami díj befizetésével válik véglegessé. Ha a tanfolyami díj a megadott fizetési határidőig nem érkezik be, a jelentkezést töröljük, hogy biztosítani tudjuk más érdeklőnek is a lehetőséget a tanfolyam elvégzésére.

Jelentkezni lehet:
•    Honlapunkon: Regisztráció után belépve a saját tanulói felületén fogja tudni kiválasztani a tanfolyamot amire szeretne jelentkezni.
•    Telefonon
•    E-mailben
•    Személyesen

Vizsga: szóbeli, gyakorlati, Állami Egészségügyi Ellátó Központ továbbiakban ÁEEK (volt ETI, GYEMSZI-EFF, ENKK) 4. szint után, Egészségügyi és Természetgyógyászati alapmodul végzettséggel.

Oktató: Cseh Szilvia Kineziológus oktató

Szintek témakörei:

TFH I. szint
Ez az alaptananyag a Touch For Health és a kineziológia alfája és omegája.
Az első szint célja, hogy megismertesse laikusok számára a prioritás izmok anatómiai alapjait, a kínai orvoslás (akupunktúra) energetikai alapjait. A nyirok, véráram és gerincreflex pontok használatát, érzelmi stressz oldását…
A tanfolyam elvégzése után képes leszel egy komplett alap balansz (kiegyensúlyozás) elvégzésére.

TFH II. szint
A második szinten megtanulsz további 14 izommal való munkát. Mélyebb ismereteket szerzel a meridián óra és az 5 elem tanáról illetve ezek kineziológiai használatáról. Elsajátítod, hogyan tudsz akupresszúrás pontokkal hatni a szervezet egyensúlyára. Bővíted érzelmi stressz oldó technikádat….
A tanfolyam elvégzése után képes leszel egy emelt szintű balanszra (kiegyensúlyozásra) akkut és krónikus problémákkal kapcsolatban, valamint izomtesztelés segítségével meg tudod állapítani a szervezet számára energetizáló, tápláló vagy kiegyensúlyozott működését gátló anyagokat (pl. élelmiszer, kozmetikumok, ékszerek, fémek, kövek stb.)

TFH III. szint
A harmadik szinten bővül a megismert izmok száma, megismerkedsz a „tároló móddal” ill. a testben lévő reaktív izmok elméletével, mely segítségével a testben lévő izomgörcsök oldása válik lehetővé, krónikus fájdalmak csillapításával, baleseti traumák oldásával…
A pulzusteszt alkalmazásával mélyebben fekvő kiegyensúlyozatlanságokat fogsz tudni felderíteni és a hozzá tartozó korrekciók a közérzet javítását szolgálják. A tibeti orvostudomány további ismerete teszi színesebbé ezt a kurzust.

TFH IV.szint
Ez a kurzus lezárja a Touch for Healt szintézisét. Új kiegyensúlyozási lehetőségeket ismersz meg, az 5 elem tanát lezárjuk az akupresszúrás pontok teoriájának hátterével és a technikát a LUO-pontok használatával egészítjük ki… Lehetőség lesz az egyes technikák átismétlésére, rendszerben való elhelyezésükre.
A tanfolyam elvégzése után képes leszel akár 42 izom használatával komplett balanszot végezni. Ismerni és alkalmazni tudod a Touch For Helth módszer által használt összes korrekciót, a test-lélek-szellem egységének hegyre állítása érdekében.

 


KÉRDÉS, ÉRDEKLŐDÉS >>

JELENTKEZÉS >>

(Regisztráció után belépve a saját tanulói felületén fogja tudni kiválasztani a tanfolyamot amire szeretne jelentkezni.)