Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Főoldal

INTIMTORNA tanfolyam


Az intimtorna alkalmazása napjainkban leginkább a szülés előtti felkészítésben, a terhesség után a hüvely és gátterület regenerálásban, a vizelettartási problémák kezelésében és/vagy megelőzésében, valamint a mindennapi élettel járó, a gát területét nagyon megterhelő panaszok enyhítésében, kezelésében játszik fontos szerepet (pl. az ülő életmód, hosszasabb állás).

Az intimtorna azon piciny, alig használt izmok megéreztetése, tudatosítása, tornája és karbantartása, amelyek a medencealapon helyezkednek el. Ezek védik és tartják a kismedencei szerveket (hólyag, méh, végbél). Sokan hosszú évekig élnek a gátizom gyengeségből adódó tünetekkel (információk hiányában vagy tabuk miatt). Az intimtorna tanfolyamon megfelelő ismereteket és gyakorlatot szerezve pár hét alatt megszüntethetőek azok a problémák, melyek évekig megkeserítették a mindennapokat.

Jelentkezés feltétele: nincs

A tanfolyam 6 alkalomból áll hetente egy óra.

Indul: 2018. február 13. 17.00-18.00-ig

További képzési napok: keddenként 17.00-18.00-ig (febr. 20; febr. 27; márc. 6; márc. 13; márc 20.) 

Helyszín: 3529 Miskolc, Farkas Jenő u. 4.

Oktató: Magyari-Martos Mónika gyógytornász

Költsége: 9.000 Ft

Tematika:
Az intimtorna tanfolyam elméleti részében megismerkedünk a gátizom-torna kialakulásával, történetével, jótékony hatásaival. Áttekintjük testünk intim részeinek anatómiáját, megismerjük az életmódbeli szokásokat, melyek ártanak és gyengítik az alhasi szerveket és a medencefenék izmokat.

A tanfolyam gyakorlati része olyan gyakorlatokból áll, melyek segítik a belső figyelem kialakítását, hiszen olyan izmokkal dolgozunk, amik nem látható részen vannak. A torna olyan apró mozdulatokból áll, amelyek a tanfolyam alatt elsajátíthatóak és önállóan is végezhetőek. Rendszeres gyakorlással mindenki biztonságosan elsajátíthatja ennek a területnek a tudatos edzését.

Az intimtorna tanfolyamon olyan információkat ismerhetünk meg, amelyek életünk minden szakaszában segítenek minket, valamint hasznos tudást adnak a családi egészségneveléshez, gyermekeink és szüleink intim egészségvédelméhez is.

Jelentkezni lehet:

  • Honlapunkon: Regisztráció után belépve a saját tanulói felületén fogja tudni kiválasztani a tanfolyamot amire szeretne jelentkezni. Ha már rendelkezik regisztrációval, belépve elküldheti jelentkezését. 
  • Telefonon
  • E-mailben
  • Személyesen


KÉRDÉS, ÉRDEKLŐDÉS >>

JELENTKEZÉS >>

(Regisztráció után belépve a saját tanulói felületén fogja tudni kiválasztani a tanfolyamot amire szeretne jelentkezni.)